Nem tagadom, a sportkombik a gyengéim, és amikor egy ilyen gyönyörűséget látok, bizony remegni kezd a térdem. Arról nem is beszélve, hogy mennyivel praktikusabb ez, mint egy kupé. Anya és apa egyszerre boldog, és még ágyba sem kell bújni hozzá – nem mintha azzal gond lenne -, ahol sokszor csak apa boldog.
A BMW M3-as sportmodellből soha nem létezett kombi, ami nagy kár, hiszen igény biztosan lett volna rá, már csak az Audi RS sportkombikból kiindulva. De van, akinek nem gond, hogy nem készül M3-as családi igavonó, csinál magának.
Ilyen BMW M3 sosem volt, pedig kellett volna 3
A donor egy 1991-es E30 Touring, amiből sportmodellt faragtak, állítólag ez az egyetlen ilyen BMW a világon, legalábbis az E30-as szériából. A motorháztető alatt pedig a hathengeres S50B30 lapul, 286 lóerővel, az E36 M3-ból átörökítve. Az E30 gyárilag négyhengeres, 2.3 (195-220 LE) és 2.5 (238 LE) literes motorokkal készült.
És azt se felejtsük el, hogy E30 M3-ból kabrio és lépcsőshátú coupé készült, amelyeket nem csupán az egyedi lökhárító tett különlegessé, hanem a sárvédők szélesítése is. Mivel mindkét hivatalos modell 2 ajtós, nem kis meló lehetett áttenni a hátsó szelesítést kombi kasztnira.
Ilyen BMW M3 sosem volt, pedig kellett volna 4
A fotók nem frissek, az autót még 2012-ben árulták az eBay-en, és ha minden igaz 45 000 dollárért kelt el (12,7 millió forint). Gratulálunk az építőknek és az új tulajdonosnak is, nem kicsit irigykedünk.
Kattints bármelyik képre és galéria nyílik