Az alábbi videót Kornél küldte nekünk, és valami elképesztő, hogy valaki egy ilyen húzást meg mer lépni, ráadásul úgy, hogy közvetlenül mögötte két jármű is érkezett. Ezt hívják óriási mázlinak.
“Tisztelt Szerkesztőség!
Szeretném veletek megosztani a ma délelőtt, az M60-on Pécs felé tartó Szajki pihenő előtti szakaszon történteket. A képminőségért és a dátumért elnézést. Kissé gagyi a kamerám, de lényeg kivehető. Jóember a Transittal vontatott utánfutón valami quad-szerű járművet a belső sávban, amikor hirtelen minden előzmény nélkül egyívű megfordulást hajtott végre , felteszem tükör használata és egyéb körültekintés nélkül, közvetlen egy Voyager előtt. Szép fékezéssel, de mindenki megúszta a manővert, amit én premier plánba nézhettem. Köszönöm, hogy megoszthattam veletek. Király az oldalatok, lelkes követőtök vagyok. Jó munkát!”
A felvétel elég homályos, de ha minden igaz, itt történt az eset:
Autópályán nem csak tilos, de életveszélyes is megfordulni. Ha elnézted a kihajtót, ne ess kétségbe, lesz majd következő, amin szépen le tudsz menni a pályáról. Ne kockáztass néhány megsportolt kilométerért, hidd el, nem éri meg.