Tanulságos 15 másodperc következik, egy vadonatúj Covette Z06-ossal és egy pórul járt sofőrrel a főszerepben. Emberünkön kifogott a pokoli erős amerikai gép, amikor a kettest szúrta, sikerült annyi nyomatékot a hátsó tengelyre zúdítani, ami a kerekek kipörgéséhez, és ezzel fájdalmas zakóhoz vezetett. 

A pörgő kerék alapjában véve nem baj, ha reagálunk a jelenségre, de vélhetően a tapasztalathiány miatt semmi sem történt, és a Corvette egyenesen az út széli bokrok között landolt. 
Természetesen magyarázat mindig van, a vertikális videó készítője így nyilatkozott az eset után: “Z07-es csomaggal szerelt gép, manuális hétsebességes váltóval. A balesetet a rajtprogram rossz értelmezése okozta. A vezető először használta a funkciót, és az automatika egyes fokozatban padlógázon maga szabályozta a teljesítményt, kettesben viszont nem avatkozott be az elektronika. Ez meglepetésként érte a sofőrt, aki ugyanúgy padlózta, és ezért nem reagált megfelelően. A tulajnak már van egy előző generációs Z06-osa, így van tapasztalata az erős amerikai izomautókkal.” 
Hiába, egy 650 lóerős 6,2 literes V8-as motorral szerelt erőgépet minden pillanatban alázattal, tisztelettel, odafigyeléssel kell terelgetni, különben ez lesz a végeredmény. A felvételen szereplő verzió nem mellesleg a Z07-es sportcsomaggal ellátott, egyik legvadabb kivitel, szinte slick Michelin Sport Cup abroncsokkal, fejlett aerodinamikai kiegészítőkkel és karbon-kerámia féktárcsákkal. 
Nem az első eset, hogy a felfoghatatlan, kamion kalberű 880 Nm nyomaték túljárt a sofőr eszén. Ezt kézben tartani a hétsebességes kézi váltóval komoly felkészültséget igényel, amivel sok esetben nem rendelkeznek a Corvette-vásárlók.