Katalin és Vilmos kislánya május 2-án a reggeli órákban látta meg a napvilágot, örülünk neki, jó egészséget a családnak meg minden, de ha már itt tartunk, akkor ajánlanánk a kis trónörökösnek néhány stílusos “verdát”, ami igazán illik egy királyi csemetéhez.
5. A Škoda babakocsiját csupán egy reklám kedvéért készítették, de nem lepődnénk meg, ha lenne igény az extrém négykerekűre, és piacra dobnának egy korlátozott darabszámú szériát.


A reklámban minden óriási, még a babakocsi is, ami 20 colos kerekeken gurul. Ezzel aztán biztos nem lenne gond a járdára hajtani. A mérnökök nem csak a kerekek segítségével tették autós külsejűvé a nem mindennapi kocsit, kapott egyedi fékrendszert és féklámpákat is, az éjszakai sétákat segítik a felszerelt fényszórók, és visszapillantó is van, hogy ne kelljen hátrafordulnunk tologatás közben. 
A Škoda egyébként megkérdezett 1000 apukát, akik közül 750 azt válaszolta, hogy többet tologatná gyermekét, ha azt egy ilyen egyedi babakocsival tehetné. 
4. Elegancia és sportosság: Porsche babakocsi

Ezekben furikázhat az újszülött trónörökös 3

Ennek a nem túl színpompás kiegészítőnek bármelyik újabb Porsche csomagtartójában van hely. De miért ezek a fakó, szürke színek? A Porsche Design P’4911-es babakocsi ülése karbonszálas ötvözetből készült, ezen kívül alumíniumot és bőrt használtak a gyártásához. A látvány mellett a praktikumra is gondolt a tervező, hiszen egy átlagos családi autóban sem egyszerű helyet találni egy babakocsinak, a különleges szerkezet azonban olyan kicsire összecsukható, hogy bármelyik 911-ben kényelmesen elfér.
Ezekben furikázhat az újszülött trónörökös 4
David Dawod tervezte ezt az elegáns gyermekkocsit, amely nemcsak jól csengő nevet, hanem a sportautó gyártásból ismerős különleges megoldásokat is örökölt. Rögtön feltűnik, hogy a kerekekkel valami nincs rendben, hiányzik a kerékagy és egyetlen küllő sincs – a futófelületet speciális felfüggesztés tartja.
3. Miért ne lehetne magyar?
Készült tavaly magyar vonatkozású “luxus-babatologató” is, mégpedig a Mercedes-Benz részére, amit Takács Árpád tervezett. A Moholy-Nagy Művészeti Egyetem diákjának ez a 3az1-ben babakocsi volt a diplomamunkája, amely már az első naptól használható. A könnyű és egyszerűen összecsukható vázhoz három kosár tartozik, a mózeskosár, a sport-ülő és az autós babahordozó biztosítják a szállítást minden helyzetben.
Ezekben furikázhat az újszülött trónörökös 5
2. Persze igazából egy brit modell illene a párhoz – Aston Martin
2013-ban készítette el az első babakocsiját az Aston Martin, ami 400 ezer forintnak megfelelő angol fontba került. 800 darabot gyártottak belőle, amit pár hónap alatt el is kapkodtak. A James Bond-filmek “autóellátója” az előző modell sikerén felbuzdulva elkészítette az új modellt, hogy a legkisebb 007-es ügynökök is érezzék a törődést.
Ezekben furikázhat az újszülött trónörökös 6
Az új generáció 600 darabos szériában készül, az ára pedig 3000 font lesz, ami átszámítva közel 1,2 millió forint. Ezért az összegért kapunk légrugós felfüggesztést, az Aston Martin One-77-ről mintázott felniket, báránybunda üléshuzatot, Alcantara tetőbevonatot és egy jól látható Aston Martin emblémát. Az extravagáns bébiverdát a Silver Cross céggel karöltve készíti a brit autógyártó, csakúgy, mint az első modellt.
Ezekben furikázhat az újszülött trónörökös 7

1. Batmobile babakocsi, ha Katalin és Vilmos kicsit vadabb stílusban nyomná