Vannak dolgok, amiket jóérzésű ember egyszerűen nem csinál meg egy autóval. Nem állunk rá. Nem pisilünk rá. A kettőt egyszerre aztán meg pláne nem. De ha minderre találnál is ésszerű magyarázatot, és megúsznád a dolgot, akkor sincs bocsánat arra, amit az alább látunk.
A felvételt valahol Amerikában készítették, szerintünk Kaliforniában. Mivel a rövid videót eddig félmillióan osztották meg, bízunk benne, hogy a kocsi tulajdonosa előbb vagy utóbb nyakon csípi ezt a férget, és szemet szemért alapon elégtételt vesz rajta. A magunk részéről tudjuk, mit mondanánk:
A hónap kreténje: valaki lepisilt egy Ferrarit 1
Annyi vigaszunk lehet az ügyben, hogy az egészséges emberi vizelet pH értéke 6,5 és 8,0 között van, illetve nem tartalmaz olyan anyagokat, amelyek károsíthatnánk a fényezést, így legalább maradandó kárt nem okoz az autóban.

Ferrari F458 


Az F458-at 2010-től 2015-ig gyártotta a Ferrari. A kupé, illetve spider verzióban gyártott kétüléses modell 4,5 literes, nyolchengeres szívómotorja a hátsó tengely előtt helyezkedett el, teljesítménye alapkivitelében (Italia) 570 LE volt, a Speciale változat 605 lóerőre volt képes. Mindkét verzió egyformán 540 Nm nyomatékot adott le, végsebességük is megegyezett (a kupéké 325, a roadsteré 320 km/óra), ám a 90 kilóval könnyebb Speciale 3,0 mp alatt gyorsult százra, 4 tizeddel fürgébben, mint az alapváltozat.

Képünkön a mindössze 499 példányban gyártott 458 Speciale Aperta látható.