Az út szélére festett, sárga sáv olyan, mint az állatvilágban a rikító színek, harsány minták: ne közelíts, mert bajod eshet! Aki ilyen helyen parkol, a világ minden pontján retorzióra számíthat. Kérdés persze, hogy parkolásnak számít-e egy mozgásképtelenné vált, balesetes autót letámasztani az út szélén, amíg várjuk az autómentőt.
Egy túlbuzgó londoni közterületes szerint feltétlenül. Alighogy a fekete taxi leszakadt lökhárítóval kibicegett a járda mellé, a hölgy megjelent, és elkezdte megírni a bírságot. A tulajdonos, aki ott állt az autó mellett, meglepően nyugodt hangon igyekezett érvelni a rend őrével, ő azonban a szabályzat szerint eljárva meg sem hallotta, amit a férfi magyarázott neki – ő végzi a dolgát, tessék vitatkozni az irodán.
Az eseményeket egészen más síkra terelődtek, amikor a közterület-felügyelő megpróbálta elvenni a telefont, amivel a férfi videóra vette az eseményeket. A rövid, eredménytelen dulakodást követően a nő azt állította, a taxis megütötte őt, amivel sikeresen ellene fordította a járókelőket, emberünk azonban ekkor sem veszítette el hidegvérét: dokumentálta az eseményeket, és várta a rendőröket.
Nem tudni, hogyan végződött az incidens. Te kinek adnál igazat?
Kinek van igaza: a parkolóőrnek vagy a taxisnak?
A sárga vonal az sárga vonal...
1% ()
Igazi fafej a nő, ez nem számít megállásnak
1% ()
Aki függőlegesen filmez, annak soha nem lehet igaza
1% ()
A rendőr biztos a másik egyenruhás mellé áll majd, ez vert helyzet
1% ()
Nem is ütötte meg, ez rágalmazás, be kell perelni a nőt!
1% ()
Minek szól bele a harmadik, ki kérdezte?!
1% ()