Nem, ezúttal nem a dubaji rendőrség flottája bővült Rolls-Royce Phantommal, de erre már a fényezésről is rájöhettél, hiszen míg Dubajban zöld-fehér kombinációval operálnak, addig a bordó-fehér szín az Egyesült Arab Emírségek egy másik városában különbözteti meg a hatóság járműveit a civilektől, méghozzá Abu-Dzabiban.
Az olajmilliárdosok legújabb rendőrautója 1
Az olajmilliárdosok legújabb rendőrautója 11
Ezzel a 80-100 millió forintot érő,  6,6 literes, V12-es, duplaturbós, 570 lóerős luxuslimuzinnal most elég nagyot villantottak, de ez még mindig nagyon kevés ahhoz, hogy beérjék a dubaji köteléket, ahol Bugatti Veyeon, Aston Martin One-77, Ferrari FF, Bentley Continental GT, Mercedes-Benz SLS AMG, Chevrolet Camaro, Lamborghini Aventador, McLaren MP12C, Brabus B63S, BMW M6 Gran Coupe, Audi R8 V10, Nissan GT-R, Mercedes-Benz SL 63 AMG, Ford Mustang és ki tudja még mi lapul a kapitányságon.
Az olajmilliárdosok legújabb rendőrautója 12
Van egy olyan érzésem, hogy a közeljövőben még sokat fogunk írni az Abu-Dzabiban szolgálatot teljesítő új autókról, és kíváncsian várjuk, mi lesz a következő. Ha stílusosak akarnak lenni, akkor a sort LaFerrari, McLaren P1, 918 Spyder sorrendben folytatják.
Cristiano Ronaldo is megmutatta nemrég, hogy mivel jár edzésre.
Kattints a képre!

Az olajmilliárdosok legújabb rendőrautója 13