Harmadik hete zsinórban, hogy érdekes, de főleg vicces használt autó hirdetésekre bukkanunk magyar oldalakon, és ha így haladunk tovább, lassan itt az ideje külön rovatot indítani ennek a témának.
A gyorshajtással reklámozó hondás, és a csajozós Ford Focus után most itt a legesleghalálosabb iramban Opel Astra 1.6i, ami a Cobra 11 összes tömegbalesetében részt vett, de sérülések nélkül úszta meg mindet.
Megint megvan a nap hirdetése: Opel Astra, halálos iramban 1
Megint megvan a nap hirdetése: Opel Astra, halálos iramban 2

Megint megvan a nap hirdetése: Opel Astra, halálos iramban

Megint megvan a nap hirdetése: Opel Astra, halálos iramban

Megint megvan a nap hirdetése: Opel Astra, halálos iramban 8
Megint megvan a nap hirdetése: Opel Astra, halálos iramban 9
Megint megvan a nap hirdetése: Opel Astra, halálos iramban 10
Megint megvan a nap hirdetése: Opel Astra, halálos iramban 11
Megint megvan a nap hirdetése: Opel Astra, halálos iramban 12
Fotó megosztása:
Megint megvan a nap hirdetése: Opel Astra, halálos iramban 13
“Opel ami sosem kop el…haha. Ha ki szeretne tűnni a rengeteg Suzuki és fehér F Astra közül ne habozzon, vegye meg ezt, ugyanis most rendkívül olcsón lehet az öné ez az egyhatos magyarorszagon marharitka 3 ajtós szentgotthárdi csoda romlottszalámikék színben, dohányzó férfitulajtól. Az elmúlt 21 évben több 100szor volt jégeső Ausztriában, na ez az autó mindegyiknél jelen volt és az összes jól el is verte. Harcolt az alpesi téli útsózással is, de sajnos itt is gyengének bizonyult, mert rohadtul rohad. Cobra 11-ben minden tömegkarambolban részt vett, de sérülések nélkül úszta meg őket. Motor-váltó-kuplung viszont teszi a dolgát szépen, a maga 160 ezer kilométerével és a kimondhatatlanul sok lóerejével. Full fapad, de legalább nem romlik el benne semmi, nem úgy mint a francia bagett hazájából érkező förtelmeken. Egynyaras teligumikkal és osztrák rendezett papírokkal dobta utánam egy labanc parasztbácsi. Disznószar szagú vunderbaum és jódlis kazetta ajándék annak, aki nem kőt bele semmibe és beletörődik abba, hogy ez egy fosch. 

Mangalica, betonkeverő, gillette-penge, pamutzokni és semmilyen csere nem érdekel, vagyis de… Porsche 911, Panamera és hasonló árkategóriájú gépjárműre szó nélkül elcserélem.

A kepéken látható hó csak dekoráció, az ár nem tartalmazza. A narancssárga indexburának semmi köze a Fideszhez, ezt a hirdetést Orban Viktor nem támogatta.” 
Megint megvan a nap hirdetése: Opel Astra, halálos iramban 14
Megint megvan a nap hirdetése: Opel Astra, halálos iramban 15
Ha ez a duma nem adja el a verdát, akkor semmi. A hirdetést és a többi képet IDE kattintva tudod megtekinteni.