Ma este lesz a magyarországi premiere A szürke ötven árnyalatának, amire nők tízezrei várnak – és persze a férfiak is, abban a hitben, hogy ha elkísérik párjukat a filmre, akkor éjszaka valami extrémebb dologban lehet részük, mint az átlagos szerda esti maszatolás a takaró alatt.
Több szót azonban nem is fecsérelnék az állítólag extrém erotikus tartalmakat felvonultató produkcióra, járművekkel foglalkozó magazinként sokkal inkább a könyvátirat autós oldalát ragadnám meg. Igen, ilyen is van neki, méghozzá sokkal közelebb áll hozzánk, mint gondolnád.
A sztorit csak felületesen ismerem, a könyvet nem olvastam, és nagy esély van rá, hogy a filmet soha nem fogom megnézni – maximum a pikáns jelenetekre utólag rákeresek a neten -, de nemrég belefutottam néhány képbe, ami A szürke ötven árnyalata forgatásán készült, és megakadt a szemem egy pirosa Audi A3 szedánon:
Audi A3
Audi A3

Magyar szereplő A szürke ötven árnyalatában

Magyar szereplő A szürke ötven árnyalatában

Audi A3
Audi Q7
Audi R8
Audi S7
Audi R8
Audi A3 Sedan
VW Bogár
Fotó megosztása:
Audi A3 Sedan

Audi A3 Sedan

Audi A3

Audi A3

Milyen autók voltak még?

VW Bogár

VW Bogár

Audi R8

Audi R8

Audi S7

Audi S7

De Szürke Krisztián nagyon-nagyon gazdag, az Audi pedig nagyon-nagyon sok pénzt fizetett, hogy szerepelhessen a filmben, így feltűnik még Grey flottájában egy 2013-as S8 és egy 2012-es Q7 3.0 TDI is.
És azt tudod, hogy miért imádják annyira a celebek a Lamborghinit? Kattints a képre és kiderül:

Magyar szereplő A szürke ötven árnyalatában 22