A 007-es ügynököt legközelebb év végén veti be újra a brit titkosszolgálat, immár 24. alkalommal, de a nagy várakozásban már jó néhány morzsát elszórtak a filmmel kapcsolatban. Ilyen például, hogy James Bond autója egy vadonatúj Aston Martin lesz.
A DB10-ről egyelőre semmi információnk nincs, a puszta létezésétől eltekintve, de amiről van, az a Jaguar-Land Rovar alakulat, amiből az alábbi modellek fognak visszaköszönni a filmvásznon:

Jaguar C-X75

A hibrid szupersportkocsi-tanulmányát 2010-ben mutatta be a brit gyártó, ami méltó ellenfele lehetett volna a Ferrari LaFerrari, Porsche 918 Spyder, McLaren P1 triumvirátusnak, de végül anyagi okok miatt nem érte meg a sorozatgyártást. Állítólag az 1,6 literes, négyhengeres benzinmotorból és két elektromotorból álló hibrid hajtáslánc helyett azonban az F-Type-ból jól ismert ötezres, kompresszoros V8-as motort hallhatjuk majd felbőgni a mozikban. 
Brutális nagyvadak az új James Bond-filmben 1
Brutális nagyvadak az új James Bond-filmben 2

Brutális nagyvadak az új James Bond-filmben

Brutális nagyvadak az új James Bond-filmben

Brutális nagyvadak az új James Bond-filmben 7
Brutális nagyvadak az új James Bond-filmben 8
Brutális nagyvadak az új James Bond-filmben 9
Brutális nagyvadak az új James Bond-filmben 10
Fotó megosztása:
Brutális nagyvadak az új James Bond-filmben 11
A C-X75 az aktuális főgonosz verdája lesz – mindössze öt prototípus készült belőle.

Range Rover Sport SVR

A hangzást és a gázáramlásokat szabályozó, aktív kipufogó-csappantyú, 5 másodpercen belüli gyorsulás 100-ra, 260 km/óra végsebesség – ezek nem egy sportkupé, esetleg egy forró ferdehátú adatai, hanem egy több mint kéttonnás, hétszemélyes luxusterepjáróé. 
Brutális nagyvadak az új James Bond-filmben 12
A kompresszoros, ötliteres V8-as 550 lóerősre izmosított, 680 Nm-es kivitelében került a gépházba; az állandó összkerékhajtást és a nyolcfokozatú ZF automata sebességváltót áthangolták, a tapadásról és úttartásról a márkánál korábban nem alkalmazott, 22 colos kerekek és az arra szerelt, 295/40 R22 méretű Continental SportContact 5 sportabroncsok gondoskodnak. Az autó egyébként a gyár állítása szerint semmit sem veszített terepképességeiből, bár ehhez más kerék/abroncs párosítást (21 colos felnit négyévszakos, 275/45 R21 gumikkal) kell felszerelni.

Land Rover Defender

Az óriási, 37 colos kerekeken gördülő változat egy Ausztriában játszódó jelenetben kapott szerepet. Mind a három autót a Jaguar-Land Rover speciális alakulata, a Special Operations készítette el, de a C-X75 legyártásában a Williams F1-es istálló mérnökei is közreműködtek.
Brutális nagyvadak az új James Bond-filmben 13
2014 decemberében egyébként a forgatásról elloptak öt darab Range Rover Sportot és még négy másik modellt, összesen 800 ezer euró (246 millió forint) értékben. Ez valamelyest megdobta a gyártási költségeket, de van annyira népszerű a Daniel Craig főszereplésével készülő újabb James Bond, hogy ennek a sokszorosát hozza el a mozikból.