Sok furcsaságba beleszalad az ember böngészés közben, de amire most bukkantunk, az tényleg viszi a pálmát. A képeken a Crowley família családi sírhelye látható, ami köré bevásárlóközpontot építettek, vagyis annak parkolóját.
A néhai James M. Crowley az 1820-as években vásárolt Decatur (USA,Georgia) városának peremén 500 hektárnyi területet, hogy felépítse a családi gazdaságot. Mikor a legidősebb Crowely elhunyt, szerettei a telken lévő dombtetőn temették el, majd az idő múlásával szép sorban követték őt. Szinte a család összes tagját itt helyezték végső nyugalomra, ha minden igaz, 12 embert.
A parkoló, aminek egy családi sírhely van a közepén 3
Később az örökösök a birtokot darabonként eladták. Azt a földterületet, ahol a családi temetkezési hely volt, egy helyi vállalkozó vásárolta meg, és felépítette az Avondale Plazát, természetesen a sírhelyet érintetlenül hagyva. De mivel az egy domb tetején állt, a plázának pedig sík területre volt szüksége, körbedózerólták a nyughelyet, és valóságos mauzóleumot építettek belőle.
A parkoló, aminek egy családi sírhely van a közepén 4
Azóta az Avondale Plazát már bezárták, helyét egy Walmart vette át, a sírhely még mindig a parkolóban áll, de nem gondozza senki. A bevásárlóközpont üzemeltetőit nem zavarja, hogy az épület mellett egy elhanyagolt temetkezési hely tornyosul, és a vásárlókat sem. Lehetséges, hogy nem is tudják, mit rejt a kőépület.