Talán nem mondok hülyeséget azzal ha kijelentem, hogy napjaink legnépszerűbb és legtehetségesebb illuzionistája, a bradfordi (UK) születésű Dynamo. Egy világot kápráztatott már el spontán lebegéseivel, vízen járásával, az apróbb trükkökről nem is beszélve.
Tegnap éjjel Londonban a Fiat partnereként vett részt a márka új 500X modelljének nem mindennapi bemutatásában. A káprázatos programhoz különleges helyszínt választottak: a brit fővárostól keletre, a stratfordi Queen Elizabeth Olimpiai Parkban fekvő Copper Box Arena sportcsarnok adott otthont a rendezvénynek, ahol 1000 ember figyelte, ahogy a semmiből előtűnik egy autó.
Az izgalmas londoni eseményt exkluzív parti zárta, ahol fellépett a Gorgon City, azaz a két londoni zenei producer, Matt és Kye, akiket az európai klubélet leginkább meghatározó személyiségei között tartanak számon.
A londoni rendezvénnyel véget ér a “The Power of X” turné, amelynek keretében az új 500X 74 európai nagyváros főterén jelent meg, és a kontinens Fiat márkakereskedéseiben 602 exkluzív premieren vett részt. Ezen kezdeményezéseknek köszönhetően a nagyközönség már azelőtt megismerte az új modellt, hogy az bemutatkozna a márkakereskedésekben. 
Az olaszországi kereskedésekben a múlt hétvégén mutatkozott be az új modell, amely rendkívüli érdeklődésnek örvend – több mint 70 000 látogatóval és 12 900  tesztvezetéssel.