A 007-es ügynököt legközelebb 2015 végén veti be újra a brit titkosszolgálat, de addig is elszórtak néhány morzsát a filmmel kapcsolatban. Ilyen például, hogy James Bond, a filmtörténelemben első alkalommal egy olasz kultautó volánja mögött fogja felszántani a Vatikán szűk utcáit, de természetesen nem maradhat ki a filmből az Aston Martin sem, ezúttal egy DB10-es formájában. 
Pár napja pedig kiszivárgott az információ, hogy a 24. James Bond-filmben a főgonosz egy prototípussal fog menekülni, vagy borsot törni az ölésre felhatalmazott ügynök orra alá. Ez prototípus pedig nem lesz más, mint a Jaguar C-X75, amiből összesen 5 darab készült.
A hibrid szupersportkocsi-tanulmányát 2010-ben mutatta be a brit gyártó, ami méltó ellenfele lehetett volna a Ferrari LaFerrari, Porsche 918 Spyder, McLaren P1 triumvirátusnak, de végül anyagi okok miatt nem érte meg a sorozatgyártást. Állítólag az 1,6 literes, négyhengeres benzinmotorból és két elektromotorból álló hibrid hajtáslánc helyett azonban, az F-Type-ból jól ismert ötezres, kompresszoros V8-as motort hallhatjuk majd felbőgni a mozikban.
A Jaguar nem cáfolta az információt, hogy a C-X75-öt láthatjuk a Spectre címre keresztelt új James Bond-filmben, de egyelőre csak annyit mondtak, hogy 2015-ben minden ki fog derülni.
Ha pedig kíváncsi vagy a 007-es Aston Martinjára, akkor nincs más dolgod, mint rákattintani az alábbi képre.

Ezzel próbálják legyőzni a 007-est 1