Nagyon rossz helyen állt meg a német rendszámos 1-es BMW tulajdonosa Győrött a Virágpiacnál. Autója órákig tartotta fel a buszközlekedést. “Szerdán este megállt a buszközlekedés a Virágpiacnál, mert egy ott szabálytalanul parkoló BMW típusú gépjármű akadályozta a forgalmat. Az arra menetrend szerint közlekedő helyi járatok nem tudtak kifordulni tőle, ezért több órát kellett ott vesztegelniük” – írta a kisalföld.hu


Tanulságos beleolvasni a helyiek hozzászólásaiba, a Kisalföld.hu Facebook-oldalán. Egyesek a rendőri beavatkozást hiányolják az ügyben: Sehol egy rendőr se lopóautó?? Közteresek hol melegedtek ilyenkor??? Talán meg meg is köszönték a németek hogy vigyáztak az autóra..”

Egy másik kommentelő pedig fizikai akadály kihelyezését javasolja: Nem lehetne végre odavágni egy beton virágládát, vagy ilyesmit? Hányszor kell még ezt végignézni? Tudjuk, hogy ott csak a fizikai akadály az akadály. Az egész belvárosban így van. Ahol van akadály ott nincs jövésmenés. Ahol nincs, ott meg…..”

Olyan is akadt, aki a BMW-sek védelmére kelt: Tapsoljátok meg magatokat, hogy “autó” vagy “személygépkocsi” helyett BMW-t írtatok! Az effajta gyökérség márkafüggetlen! Vagy annyira primitívek vagytok, hogy ezt nem tudjátok, vagy – szokás szerint – irigykedtek arra akinek volt némi érzéke az autóvásárláshoz?! Mélységesen elítélem azt aki így parkol, de a cikk írója (és egy-két kommentelő) sem érdemel több tiszteletet, sőt…!

A múltkor Csornán fotózták le a bunkóság világbajnokát, kattintson!