A Martini Racing látványos története egészen 1968-ig nyúlik vissza. Azóta a Martini olyan híres versenyistállókkal állt kapcsolatban, mint a Brabham, az Alfa Romeo, a Lotus, a Porsche, a Ford, a Lancia vagy éppenséggel a 2014-es Williams Forma-1-es csapat. A rali-világbajnokságtól kezdve a Le Mans-on és a Német Túraautó-bajnokságon át egészen a tartóssági világbajnokságig számos versenysorozatban feltűntek a piros-kék sávok.
A Martini olyan legendákat szponzorált, mint például az egyik legnagyobb Forma-1-es versenyző, Mario Andretti, vagy Carlos Reutemann és Michele Alboreto, a hatszoros Le Mans-győztes Jacky Ickx, a rali-világbajnok Markku Alen, vagy az endurance világbajnok Ricardo Patrese. Mellettük még olyan híres pilóták dolgoztak a Martinival, mint Carlos Sainz, Colin McRae, Mikki Biasion, Didier Auriol, Juha Kankunnen, Francois Delacour és Derek Bell.
Egy Porsche csak így az igazi? 3
Egy Porsche csak így az igazi? 4
Személyes kedvenceim közé tartoznak a Martini Racing színeiben pompázó Porschék, és úgy látszik, ezzel a német márka vásárlói sincsenek másként. Nemrég az oroszországi Szocsiban gyűlt össze 10 darab Porsche (911, Cayenne, Macan, Panamera) amik a híres italgyártó színeiben pompáztak. A német vállalat hivatalos kínálatában ugyan nincs benne ez a versenyszínezés, azonban az ügyfeleknek csak egy szavukba – és némi plusz költségbe – kerül, hogy a képeken látható formában kapják meg az autókat.
Egy Porsche csak így az igazi? 5
Egy Porsche csak így az igazi? 6
Egy Porsche csak így az igazi? 7
Egy Porsche csak így az igazi? 8
Egy Porsche csak így az igazi? 9
Egy Porsche csak így az igazi? 10
Egy Porsche csak így az igazi? 11
Egy Porsche csak így az igazi? 12