Hétvégén rendezték a  Nascar Sprint Cup “Bank of America 500” futamát Charlotte-ban (USA), ahol a verseny után elszabadultak az indulatok. Két pilóta durván egymásnak ugrott.
Matt Kenseth – a jelenleg Toyotával versenyző, kétszeres Daytona 500-győztes pilóta – nem tudta feldolgozni, hogy Brad Keselowski – kétszeres bajnok – a futam leintése után belement hátulról a bokszban, ezért úgy döntött, itt csak ököllel szolgáltathat igazságot. Az egész balhét rögzítette a kamera.
“Vége a versenynek, a bokszba hajtok, már levettem a fejrögzítőt, kikötöttem a biztonsági övet, erre belém jön hátulról?! Ha meg akar beszélni valamit, jöjjön oda férfiként a verseny után, de hogy a bokszban direkt nekem hajtson, az megbocsáthatatlan. Ez nem bajnokhoz illő viselkedés” – mondta Kenseth az eset után.
Keselowski másokkal is összeakasztotta a bajszát a verseny alatt, köztük Kenseth csapattársával, Denny Hamlinnel, aki az utolsó körökben folytatott nagy csatájuk után keresztbe tett neki, erre válaszul meg akarta pörgetni Hamlint, ami nem sikerült, így belement hátulról Kenseth versenyautójába.
A NASCAR vezetősége a bunyó után elbeszélgetett Keselowskival, de csak később döntenek arról, hogy kap-e büntetést a sportszerűtlen viselkedésért. A futamot Kevin Harvick nyerte.