Belegondoltál már valaha, milyen gusztustalan dolgokkal kell időnként szembe néznie a Guinness Világcsúcsok ellenőreinek? Maria Lucia Mugnónál például már másodszor járnak, és újra ugyanaz a téma: emberi hajjal borított autó. 

Ezúttal 20 kilogramm minőségi hajszálat applikált egy eredeti Fiat 500-asra a 44 éves olasz divatszakember. 
A 150 hasznos munkaórát felemésztő vállalkozás eredménye a szabadság és béke eszményét hivatott hirdetni, ehhez képest inkább néz ki gonosz emberek által megnyírt pulinak az autó, de hát a szabadság már csak ilyen, szabad. 
Maria Lucia először 2010-ben borított hajba egy autót, most azt a rekordját döntötte meg. Munkájához kizárólag Indiából importált hajat használt, mert az jobb minőségű, erősebb szálú, mint az európai szőrzet. 
A behajazott Fiat egyébként nem volt olcsó mulatság: az autó értékét 80 ezer euróra (24 millió Ft) teszik. Nem tudni, ebből mennyi szól a bizarr alkotás művészeti értékének, és mennyi a világrekordnak.
A Vezess.hu számtalan lelkesítő, életveszélyes vagy bizarr autós világcsúcsról írt már az elmúlt évek során, a hátrafelé ugratásról a legnagyobb halottaskocsi-találkozóig. Ide kattintva szemezgethetsz közöttük.