Manapság már nem lepődünk meg a porba ültetett, króm felnikkel és neonnal felszerelt autókon, a tuning a hétköznapok része lett. Vannak akik profin csinálják, és vannak akik csak próbálkoznak. 
Az amerikai cég, a Darkside Scientific új szintre emelte a járművek látványvilágát, el lehet felejteni a Halálos iramban filmeket, vagy a Nedd for Speed-et, olyan dolgot hoztak létre a srácok, amitől tátva fog maradni a szád.
Az ötletet a természet ihlette, méghozzá a biolumineszcencia. Erről a biológiai folyamatról akkor beszélünk, ha valamely élő organizmusban egy kémiai reakció fény (foton) kibocsátásával jár. A világításnak számos, a túlélést segítő szerepe van: a táplálék csalogatása, a támadó elijesztése, lehet továbbá párválasztási segédeszköz is, illetve akár egyszerre több funkciót is betölthet ezek közül. A legismertebb biolumineszcens élőlény a szentjánosbogár, melynek mintegy 2000 faja ismert, ezek mindegyike képes fény kibocsátására.
Az élőlényekhez hasonlóan az ohiói cég is azért fejlesztette ki a LumiLor lakkréteget, hogy lenyűgözze vele fajtársait. A bevonat elektromos árammal stimulálva ugyanolyan foszforeszkáló fényhatást idéz elő, mint az élőlényeknél tapasztaltak. A bevonat egy szimpla festékpisztollyal felvihető szinte bármilyen felületre, és akár 0.1 mm vastagság is elegendő. Elektromos ráhatás nélkül a LumiLor láthatatlan, így bármilyen autón bátran alkalmazható, anélkül, hogy megzavarná a többi járművezetőt.
A bevonat legnagyobb előnye, hogy nem termel hőt világítás közben, így nem tűzveszélyes, nem ég ki, csupán egy bizonyos idő elteltével halványodik a fénye, ilyenkor új réteget kell felvinni.