Először azt hittem egyszerű photoshop tréfa, de aztán kiderült, hogy ez nem vicc, valaki tényleg cápafogakat árul a Corvette Stingray-hez. Ez véresen komoly, legalább annyira, mint a Cápa bosszúja
Vigyázat, cápatámadás! 1
Vigyázat, cápatámadás! 2

Vigyázat, cápatámadás!

Vigyázat, cápatámadás!

Vigyázat, cápatámadás! 7
Vigyázat, cápatámadás! 8
Vigyázat, cápatámadás! 9
Vigyázat, cápatámadás! 10
Fotó megosztása:
Vigyázat, cápatámadás! 11
Az American Car Craft követte el ezt a borzadályt, akik már rég elhagyták a kispályát, nem holmi levonókkal bohóckodnak, ugyanis a pengeéles fogak rozsdamentes acélból készülnek. Az interneten keresztül is meg lehet rendelni, ára 327 dollár, átszámítva durván 80 ezer forint.
Vigyázat, cápatámadás! 12
Vigyázat, cápatámadás! 13
A 450 lóerős rája elég furcsán fest a cápafogakkal, de biztos vagyok benne, hogy ez a termék kitölt valamilyen űrt a tuningpiacon, csak még azt nem tudni mit. 
Minden idők legerősebb Corvette-je egyben a legfürgébb (0-100 km/óra 4 mp-en belül), sőt, a legtakarékosabb is (9 l/100km). A jelentős teljesítmény megzabolázásában természetesen tucatnyi elektronikai segédrendszer támogatja a vezetőt, és hogy ezek összehangolása ne okozzon fejfájást, közös vezérlés alá rendelték a hajtáslánc és a futómű minden állítható elemét: az öt fokozatban szabályozható üzemmódváltó tárcsa a sebességváltó mögött, az elektromos rögzítőfék mellett kapott helyet.
Hogy tetszik a halálos fogsor?
Kéne, nagyon!
1% ()
Ha kapok egy Corvette-t rárakom
1% ()
Hát ez kész őrület
1% ()
Jaj de gáz
1% ()
Csúnya, és pont
1% ()