Nincs is szebb annál, mint mikor kutyus és gazdája mindenhová együtt járnak, és kedvencünk kulturáltan, szakszerűen bekötve figyel az anyósülésen. Ha pedig az autó egy Ford Fiesta ST, akkor nem csoda, hogy hűséges társunk is hamar rákap az adrenalin “ízére”.
Vaughn Gittin Jr. driftbajnok és kedvenc pajtása Brody, úgy elkeni a 182 lóerős Fiesta száját, ahogy csak nagyon kevesek mernék.
A Ford Fiesta ST sunyi módon aláz. Figyelemfelhívó, veszélyjelző versenycsíkokat hiába keresünk, az utca népe csak egy mezei kisautót lát, semmi többet. 
Pedig a lelkes autófigyelők könnyen kiszúrhatják az ST stílusjegyeit, a méhsejt-mintás hűtőrácsot, az átrajzolt ködlámpafészkeket, vagy a kamu diffúzorral körített, dupla kipufogóvéget. Ha az alapos autóbúvár tovább kutakodik, a karosszéria 1,5 centiméteres ültetése, a diszkrét hátsó szárny, és a 17 colos felnik adnak végső bizonyosságot a típus meghatározásánál. 
Így pedig már könnyűszerrel rábökhet a Nagy Autóhatározó Almanach megfelelő lapjára, ahol a 182 lóerős méregzsák alatti leírás így szól: “A kisautók rendjébe, ezen belül a Fiestafélék családjába tartozó faj.  Főképp kanyargós hegyi utakon, szerpentineken érzi otthon magát, fürge, könnyed mozgása messziről elárulja. Áldozatát zajtalanul cserkészi be, csípése fokozottan veszélyes.