Floyd Mayweather napjaink legjobb és leggazdagabb bokszolója, 2013-ban csak azzal, hogy legyőzte Saul “Canelo” Alvarezt állítólag 41 millió dollárt (9,7 milliárd forintot) szakított. Szóval van mit reggelente a tejbe aprítania. 
A lazán csak “Money”-nak (pénz) becézett sportoló, pályafutása során nagypehelysúlyban, könnyűsúlyban, kisváltósúlyban, váltósúlyban és nagyváltósúlyban is világbajnok lett. Ezekkel a címekkel bizony komoly mennyiségű zöldhasú is jár, amit Mayweather soha nem is titkolt. A 37 éves sportoló nemrég feltöltött néhány videót Instagram oldalára, amin a garázsában álló autókat villantotta meg.
Csak 300-400 milliós Bugatti Veyronból három van a tulajdonában…
A Bugatti Veyronok mellett van itt Rolls-Royce Phantom Drophead Coupe, Bentley Mulsanne, Ferrari 599 GTB, Mercedes-Benz SLS AMG, Mercedes-Benz SLR McLaren, Lamborghini Aventador és még jó pár izgalmas verda. Néhány hónapja pedig kapott egy 300 000 dolláros (71 millió forintos) Bentley-t ajándékba, barátjától 50 Centtől (amerikai rapper).
Gyilkos sportverdák egy garázsban 1
Azonban úgy látszik, a sportolónak még stílusa is van, hiszen a kedvence mind közül egy 1996-os Mercedes-Benz S600 V12-es nehézbombázó.