Láttunk már ennél rosszabb, de jobb másolatot is, erre leginkább az elfogadható jelző illik, azonban a kitartás és a kemény munka mindenképp tiszteletreméltó.  
Sokan vagyunk, akik luxuséletről álmodozunk – aminek az elengedhetetlen kelléke a méregdrága autó -, és fejben már milliószor elköltöttük a lottóötöst, de sajnos a bili soha nincs túl messze, és mikor beleér a kezünk, az álom azonnal szertefoszlik. A Kazahsztánban élő Ruszlán Mukanov azonban nem az a fajta, aki annyiban hagyja a dolgokat. 
Mercedesből épített Rolls-Royce 1
Mercedesből épített Rolls-Royce 2

Mercedesből épített Rolls-Royce

Mercedesből épített Rolls-Royce

Mercedesből épített Rolls-Royce 14
Mercedesből épített Rolls-Royce 15
Mercedesből épített Rolls-Royce 16
Mercedesből épített Rolls-Royce 17
Mercedesből épített Rolls-Royce 18
Mercedesből épített Rolls-Royce 19
Mercedesből épített Rolls-Royce 20
Mercedesből épített Rolls-Royce 21
Mercedesből épített Rolls-Royce 22
Mercedesből épített Rolls-Royce 23
Mercedesből épített Rolls-Royce 24
Fotó megosztása:
Mercedesből épített Rolls-Royce 25
Kilenc évvel ezelőtt találta el Ámor nyila, mikor meglátott egy Rolls-Royce Phantomot, és a szerelem az évek során cseppet sem enyhült. Mivel tisztában volt vele, hogy pénze soha nem lesz rá, így elhatározta, hogy épít magának egyet. 
Mercedesből épített Rolls-Royce 26
A fiatal férfi kezdetben régi járművek felújításával, majd eladásával foglalkozott, ekkor jött az ötlet, hogy miért ne építené meg álomautóját. A munkálatokat először képek tanulmányozásával kezdte, aztán donorautónak egy Mercedes-Benz modellt választott. Az utasteret nem alakította át, arra sajnos nem volt elég pénze, a külső dizájn egy év alatt készült el, ami kb. 710 ezer forintnak megfelelő összeget emésztett fel. Az eredeti Phantom ára 110-120 millió forint környékén mozog. 
Mercedesből épített Rolls-Royce 27
A testvére és a barátai őrültnek tartották, amikor belefogott a Rolls-Royce-replika elkészítésébe, de végül mindenki elismerően veregette meg a vállát. A jármű már 6 éve készen van, és a befektetés megtérült, hiszen Mukanov azt állítja, rengetegen bérbe veszik tőle az autót esküvőkre, különböző rendezvényekre.