Sok autóra mondtuk már, hogy ez bizony a Galaktikus Birodalom államfő-helyetteséhez, Darth Vaderhez remekül passzolna, de most végre elkészült a nagyúr igazi járgánya, és azt kell mondjam, piszok jól sikerült. 
Elkészült Darth Vader igazi autója 1
Elkészült Darth Vader igazi autója 2

Elkészült Darth Vader igazi autója

Elkészült Darth Vader igazi autója

Elkészült Darth Vader igazi autója 11
Elkészült Darth Vader igazi autója 12
Elkészült Darth Vader igazi autója 13
Elkészült Darth Vader igazi autója 14
Elkészült Darth Vader igazi autója 15
Elkészült Darth Vader igazi autója 16
Elkészült Darth Vader igazi autója 17
Elkészült Darth Vader igazi autója 18
Fotó megosztása:
Elkészült Darth Vader igazi autója 19
Jövőre kerül a mozikba a Star Wars (Csillagok Háborúja) 7. része, ennek apropójából a Hot Wheels új játékautókat fejlesztett ki. A termék ez év égén kerül a boltok polcaira, de amíg erre várnak a gyerekek és a rajongók, elkészítették Darth Vader életnagyságú, működőképes autóját. 
A fekete verda leginkább az erő sötét oldalát uraló főhős sisakjára hasonlít, a motorháztető alatt pedig a General Motors LS3-as, 526 lóerős V8-as blokkja duruzsol. Az autót a San Diegó-i ComicCon képregény-kiállításon mutatják be a nagyközönségnek.
Elkészült Darth Vader igazi autója 20
Darth Vader járművét a Mattel (játékgyártó vállalat) tervezte, a kivitelezéssel pedig a Picture Car Warehouse bízták meg. Az autó orra szénszálas műanyagból készült, az oldalra kivezetett kipufogók a filmeben látható, piros színnel világító lézerkardot mintázzák. A ComicCon látogatói 40 dollárért vásárolhatják meg a sötét oldal “zászlóshajójának” kicsinyített mását.
Elkészült Darth Vader igazi autója 21