Sok autóra mondtuk már, hogy ez bizony a Galaktikus Birodalom államfő-helyetteséhez, Darth Vaderhez remekül passzolna, de most végre elkészült a nagyúr igazi járgánya, és azt kell mondjam, piszok jól sikerült. 
Jövőre kerül a mozikba a Star Wars (Csillagok Háborúja) 7. része, ennek apropójából a Hot Wheels új játékautókat fejlesztett ki. A termék ez év égén kerül a boltok polcaira, de amíg erre várnak a gyerekek és a rajongók, elkészítették Darth Vader életnagyságú, működőképes autóját. 
A fekete verda leginkább az erő sötét oldalát uraló főhős sisakjára hasonlít, a motorháztető alatt pedig a General Motors LS3-as, 526 lóerős V8-as blokkja duruzsol. Az autót a San Diegó-i ComicCon képregény-kiállításon mutatják be a nagyközönségnek.
Elkészült Darth Vader igazi autója 3
Darth Vader járművét a Mattel (játékgyártó vállalat) tervezte, a kivitelezéssel pedig a Picture Car Warehouse bízták meg. Az autó orra szénszálas műanyagból készült, az oldalra kivezetett kipufogók a filmeben látható, piros színnel világító lézerkardot mintázzák. A ComicCon látogatói 40 dollárért vásárolhatják meg a sötét oldal “zászlóshajójának” kicsinyített mását.
Elkészült Darth Vader igazi autója 4