Nem sok hely van a világon, ahol egy ilyen ötlet életképes lenne, de Miami (USA) közéjük tartozik. Rengeteg gazdag és szép ember él Florida legnépesebb városában, akik drága luxusautókkal járnak, miért kellene hát az utcán parkolniuk, vagy egy mélygarázs sötét sarkában hagyni az autót éjszakára? 
Gil Dezer szállítja, pontosabb építteti a megoldást a felső tízezer számára, méghozzá olyan luxuslakások formájában, ahol esténként az autó a családdal együtt nézheti a tévét. Az 57 emeletes Porsche Design Tower toronyház 990 és 440 négyzetméteres lakásokkal van megtöltve, és minden egyes lakáshoz parkolóhely jár, a nagyobbakhoz akár 4 is. 
Ahol a Porsche is együtt tévézik a családdal 3
Ahol a Porsche is együtt tévézik a családdal 4
2011-ben kezdődött az építkezés a Sunny Isles Beachen, és várhatóan 2016 júniusában költözhetnek be a lakók és autóik a lakásokba. A lakosztályokba robotlift szállítja az autókat, ami percenként 240 métert tud megtenni, teherbírása pedig 3500 kilogramm. 
Dezer – az épület megálmodója, és tulajdonosa – természetesen nem bánja ha nem csak Porsche-tulajdonosok laknak majd a toronyban, mindenki számára nyitva áll az ajtó, aki ki tudja csengetni a lakásonkénti 14,5 millió dolláros árat (3,3 milliárd forint) a nagyobb, vagy a 4,7 milliót (1 milliárd forint) a kisebb alapterületű álomotthonokért.   
Ahol a Porsche is együtt tévézik a családdal 5
Ahol a Porsche is együtt tévézik a családdal 6
A befektetés máris megtérülni látszik, hiszen a hírek szerint a lakosztályok 90 százaléka elkelt. Az épület tetején helyet kapott két, egyenként 1579 négyzetméteres penthouse is, áruk 33,5 millió dollár, átszámítva 7,6 milliárd forint. A Porsche Design Towerben összesen 132 lakás lesz. 
Alig huzatos nyitható sportautó, hathengeres boxer farmotorral és némi túlsúllyal.