Moose, a 8 éves basset hound láthatóan nagyon boldog, és élvezi ahogy a 325 lóerős Porsche Cayman S ablakából nézelődve a pofájába kap a szél. A dél-afrikai gazda szerencsére nem most próbálta ki a 4,7 másodperces 100 km/órára gyorsulást. 
Úgy tűnik, hogy ez a szomorú ábrázatú kutyafajta nem csak Columbo hadnagy mellett érzi jól magát, és azt is tudja, mit jelent a dolce vita. 

A basset hound több változatban ismert, a vérebek közé sorolható kutya, a basset szó francia eredetű, jelentése a bas/basse (“alacsony”) szóból ered. Legtöbb fajtája Franciaországból származik, először a 16. század közepén jelent meg. Falkában szeret legjobban vadászni.
Nyugodt és érzelmes, de – vadászkutya lévén – zsákmányát egyes esetekben agresszívan megvédi. Háziállatnak is alkalmas: bolondos, kedves kutya. A felnőtt egyedek mély hangú, öblös ugatása első hallásra ijesztőnek tűnhet, csakúgy mint a Porsche Cayman S 3,4 literes blokkjának morgása, amely egészen 282 km/óráig gyorsítja a jelenlegi legkisebb Porschét.
Ha pedig a cikk elején Columbót említettem, akkor íme az egyik jelenet, ahol kutyája és a  Peugeot 403 Cabrio egyszerre szerepel: