Ennél a nyolc képnél sokkal több volt összegyűjtve egy külföldi oldalon, ahol az egyik bejegyzésben piszkosul gazdag kölykök, internetre feltöltött képeit szedték csokorba. Én csak ezt a párat válogattam ki, hiszen autós oldal vagyunk, nem mennék el nagyon más irányba.
Mire végigpörgettem a fotókat – elolvasva a hozzájuk tartozó feliratokat is -, viszketni kezdett a tenyerem, és úgy nyílt ki a zsebemben a bicska, hogy leszakította a nadrágomat.
1.- "Jó éjt emberek." Egy Aston Martin volánja mögött nekem is jó lenne...

1.- “Jó éjt emberek.” Egy Aston Martin volánja mögött nekem is jó lenne…

2.- A Spirit of Ecstasy-ra akasztani az arany Rolexet...nem, inkább nem is írok többet.

2.- A Spirit of Ecstasy-ra akasztani az arany Rolexet…nem, inkább nem is írok többet.

3.- "Mit vezettél mikor 17 voltál? Egy Hondát?"

3.- “Mit vezettél mikor 17 voltál? Egy Hondát?”

4.-

4.-

5.-

5.-

6.-

6.-

 
7.-

7.-

8.-

8.-

Nemrég pedig csúnyán pórul járt az egyik gazdag család sarja, aki szintén lekezelő stílusban osztotta meg a világgal, hogy ő mekkora császár. A 19 éves Aleem Iqbal rendszeresen közszemlére teszi milyen autókkal csapat, vagy éppen milyen órát, ruhát, ékszert vett magának, plusz Lord Aleemnek hívatja magát. 
Szemtelenül gazdag tinik, akik lenézik a szegényeket 10
Szemtelenül gazdag tinik, akik lenézik a szegényeket 11
Valaki azonban megelégelhette a milliárdos csemete habitusa, ugyanis sorra gyújtják fel a “Lord” autóit. Először egy Lamborghini Aventadort lobbantottak lángra – míg a srác esküvőn bulizott -, aztán két Audi R8 és egy Bentley Flying Spur vált a lángok martalékává. Az önbíráskodást nem támogatjuk, de lehet, hogy az az üzenet kell a rózsaszín ködben élő suhancoknak, hogy ideje lenne észhez térni! 

Szemtelenül gazdag tinik, akik lenézik a szegényeket 12