Tavaly, év végén írtunk arról az esetről mikor medvét találtak reggelre egy Honda utasterében, aki az éjszaka folyamán szépen belakta az autót. A következő eset pedig arra enged következtetni, hogy a japán gyártó járművei vonzzák a macikat. 
A most következő képeken azt láthatjátok hogyan belezte ki egy medve a Honda Civicet, New Yorktól nem messze (USA). Állítólag nem volt lezárva az autó – és ételmaradék is volt benne -, a szemfüles emlős pedig kiszagolta ezt. Valahogy bejutott az autóba, de rázáródott az ajtó – lenullázta az utasteret, miközben megpróbált kijutni.
Napi jó tanács: ha olyan környéken jártok, ahol köztudottan mackók tanyáznak a közelben, nem árt, ha éjszakára alaposan bezárjátok az autót, ugyanis a kocsiban hagyott étel reggelre könnyen medvévé változhat. 
Számos esetet regisztráltak már a helyi hatóságok az elmúlt időszakban, ezért az állatvédőkkel karöltve azt tanácsolják, hogy ha lehet, szereljenek fel sötétítőt az ablakok belsejére, alaposan zárják be kulccsal az összes ajtót és semmiképp ne hagyjanak élelmet az autóban.
Olvasd el a Ford Mustang 50 évéről szóló anyagunkat is:

Lada Legyalulta a munkagép a Ladát! Piros lámpánál sokallt be a teherautós