Ha van a tuningnak határa azt most megtaláltuk. Tovább nem érdemes keresgélni, szaklapokat nyálazni és találkozókra járni, ezeknél a Toyotáknál úgysem találni durvábbat. (Vagy inkább borzasztóbbat?)
Sokan bírálják a Toyota Priust, hogy unalmas, csúnya, semmitmondó és miért nem lehet a világ legnépszerűbb hibrid autójára szebb formát önteni? Vélemények ide vagy oda, a tények magukért beszélnek, 2013 végéig az autóból világszerte több mint 3 millió darabot értékesítettek. Én azt mondom mai formája már teljesen elfogadható, azonban ez abszolút ízlés dolga.
De azt álmomban sem gondoltam volna, hogy valakinek eszébe jut a Halálos iramban filmek mintájára kezelésbe venni a Priust. Ehhez kell egy marék tökösség, és nem kevés megszállottság. 
A két autót nem ugyanaz a műhely követte el, de ez szerintem látszik is a képeken. Ha lehetne választani akkor inkább az alapváltozat, mint ezek a szörnyek. 
A Prius a Toyota hibrid hajtású autója, az egyik első ilyen sorozatgyártású személygépkocsi. 2007-ben ez a modell volt a leginkább üzemanyag-takarékos autó az Amerikai Egyesült Államokban. 1997-ben Japánban adták el az első Priust, 2001 körül terjedt el világszerte, 2003-ra már közel 160 000 darab gurult ki a gyárból. Természetesen már mi is teszteltük jó néhány változatát, ide kattintva olvashatod is egyik átfogó anyagunkat.