Egy 14 éves amerikai tinédzser elkötötte nagyapja autóját és elkezdett autókázni a környékbeli utcákon. A Syracuse (USA, Utah állam) külvárosában lévő lakóövezet játszótéren és parkján többször is áthajtott, ahol természetesen gyerekek is tartózkodtak. 
A rendőrség hosszú ideig kergetőzött a sráccal, de csak óvatosan, nem szerették volna balesetbe hajszolni, aztán végül mégiscsak az lett a vége. Az egyik szomszéd végül Dodge Ram pickupjával a fehér Hyundai Veloster elé fordult, ami betonfalhoz hasonlóan állította meg az európai piacra szánt kisautót.
Az ütközés pillanata
Szerencsére senki nem sérült meg, de a bajkeverő tinit azonnal kórházba szállították megfigyelésre. A Ram sofőrje egyébként a helyi polgárőrség tagja, aki kötelességének érezte, hogy segítsen megállítani az ámokfutó kölyköt, mielőtt az elgázol valakit.
A rendőrségi szakértők kihallgatják a 14 éves srácot, és megpróbálják kideríteni, hogy csak véletlenül vett célba több embert is, mert nem látott ki rendesen az autóból, vagy számítógépes játékokat próbálta meg utánozni. Az sem kizárt, hogy a fiatalkorúak börtönében fogja kivárni a tárgyalást, miután kiengedték a kórházból. 
Olvasd el a Ford Mustang 50 évét összefoglaló anyagunkat:

Játszótéren száguldozott nagyapja autójával 1