A tuningolás mindig is ízlés kérdése volt, ezét nem jelenthetjük ki határozottan, hogy a következő Audi csúnya vagy vizuálisan környezetet szennyez, hiszen biztosan akad olyan akinek tetszik. Annak az internetes portálnak legalábbis mindenképp, akik pénzt adtak a projekt elkészítésére. 
Az sajnos nem derült ki, hogy a szexvideókat megosztó oldal (a küszöbre van felvésve a nevük), miért vágott bele a profiljuktól ilyen távol álló dologba, de az valószínű, hogy ezt a Louis Vuitton* stílusban épített Audi TT-t sokan le fogja fotózni a bodensee-i tuning shown. 
A képeken látható Audi a második generációs TT-k közé tartozik, ami 2006 áprilisában jelent meg. A vázszerkezet eleje alumíniumból készült, a hátulja acélból, annak érdekében, hogy közel egyenletes legyen a súlyeloszlás. Először két motorvariáció volt válaszható, a 3,2 literes VR6-os 250 lóerővel, vagy a 2 literes 200 lóerős közvetlen befecskendezésű turbófeltöltéses változat. Ez utóbbi eleinte TFSI-ként, később TSI néven ismert, alapjai a Le Mans-ban győztes R8 versenyautóból származnak.
Amikor a pornó és a tuning találkozik 3
Amikor a pornó és a tuning találkozik 4
Alapfelszereltségként 6 fokozatú kézi sebesságváltóval rendelhető, a DSG váltó opció, a quattro négykerékhajtás alapfelszereltség a 3,2 literes motorhoz, míg a 2 literes motorhoz opcionálisan vásárolható.
Amikor a pornó és a tuning találkozik 5
Amikor a pornó és a tuning találkozik 6
* A céget 1854-ben alapították. A párizsi székhelyű részvénytársaságot ma Yves Carcelle vezeti, a cég dolgozóinak száma durván 60 000 fő, forgalma 2005-ben elérte a 16,84 milliárd dollárt, ennek fele hagyományosan Japánban keletkezik. Fő profiljuk bőráruk, ékszer, cipők készítése. Világszerte nagyjából 300 fióküzlettel dolgozik, már Magyarországon is. 
Amikor a pornó és a tuning találkozik 7