A fővárosban éppen most zajlik a Nagy Futam, és természetesen a vezess.hu munkatársa sem hiányozhat a helyszínről, aki egy igen jópofa képet örökített meg azon a hajon, ahol a híres versenyzők várják, hogy járműre pattanva végigszáguldjanak Budapest utcáin. A fő attrakció a Reb Bull Renault versenyautónak bemutatója, a két F1-es gépet Daniel Ricciardo és David Coulthard vezeti.
Sebastien Loeb 9-szeres rali-világbajnok és Michelisz Norbert WTCC privát világbajnok
A nap képe – Talmácsi Coultharddal szelfizett a wc-nél 27 Ilyenkor minden jelenlévő „civil” a hírességekre vadászik, David Coulthardot például a mosdóban kapták el egy interjú erejéig, ami kb. 10 percig tartott, és mikor végre kiszabadult a mellékhelyiségből pont Talmácsi Gábor kapta el egy közös fotó erejéig. Talma szinte azonnal feltöltötte a fotót saját facebook oldalára. 

A nap képe – Talmácsi Coultharddal szelfizett a wc-nél 28
További fotókért a Nagy Futamról látogass el a rally.cafeblog.hu-ra.

A gyorsaságimotoros-vb 125 kcm-es kategóriájának 2007-es világbajnoka, Talmácsi Gábor és tanítványai is nyeregbe pattannak egyébként, és megmutatják a közönségnek, hogy mit tudnak. 

Ugyanezen a hajón tartották meg körülbelül 30 perccel ezelőtt a hétvégi, magyar WTCC futam sajtótájékoztatóját is, ahol Michelisz Norbert és a többi versenyző mellett Sébastien Loeb, a Citroen Racing pilótája is jelen volt. Loeb picit eltévedt az úszó létesítményben, de még szerencse, hogy kollégánk észrevette ahogy tanácstalanul téblábol, és útbaigazította a kilencszeres ralivilágbajnok, aki szintén rengeteg civillel és versenyzőtárssal fényképezkedett.

Sebastien Loeb 9-szeres rali-világbajnok és Michelisz Norbert WTCC privát világbajnok

Sebastien Loeb 9-szeres rali-világbajnok és Michelisz Norbert WTCC privát világbajnok

További fotókért a Nagy Futamról kattints a képre, vagy látogass el a rally.cafeblog.hu-ra.