Az egyik legfrusztrálóbb érzés, mikor rohanunk a buszmegállóba, de a busz az utolsó pillanatban szép lassan elindul, és hiába integetünk, nem áll meg. Ez távolsági járatnál tud igazán kellemtelen lenni, hiszen akár több órát is várhatunk a következőre, városi tömegközlekedésben már jobb a helyzet, van, mikor csak pár perc és jön a következő jármű. 
Pont így késte le a buszt egy román férfi Brassóban, de amikor a busz elgurult olyan dolog törtnét, amire soha az életben nem számított, ráadásul kétszer is! 
A videó leírása szerint közel 1 órás rendszerességgel járnak ezen a vonalon az autóbuszok, így valahol érthető a Honda Silver Wing 600-as robogót vezető férfi reakciója. A napi jó cselekedet megvolt. 
Az önzetlenség császára – ilyet is ritkán látni 1
A vezető nélküli autók fejlesztésének új szakaszába lépett a Google: miután az autópályákon már kellően megbízhatóak a járművek, a következő lépés a sokkalta bonyolultabb városi közlekedés meghódítása – írta hétfői blogbejegyzésében az IT-cég e területért felelős projektigazgatója… TOVÁBB OLVASOM!