Szegény kutyus rosszkor szaladt át az úton, a Subaru vezetője pedig már későn vette észre. Az ilyen felvételek mindig szívbemarkolóak, és gombóc keletkezik az ember torkában…vagy mégsem? 

Bizony, ez egy jól kitalált reklám aminek a végén az ember húzza a rövidebbet. Nem volt rossz ötlet ez az oroszoktól, hiszen erre tuti sokan rákattintanak, mert azt hiszik egy újabb sokkoló belsőkamerás felvétel. A rövid videó egyébként a Subaru XV-t hivatott népszerűsíteni. 
A Subaru menthetetlenül makacs. A japán gyártó elkerüli a hóbortos divatirányzatokat, és magasról tesz az aktuális trendekre. A boxermotor? Marad! Inkább faragnak belőle dízelt, de nem engednek a 180 fokos hengerszögből. 
Gázolással reklámoz a Subaru 1
Mégis, ha autót akarnak eladni, néha kompromisszumot kell kötni. A maguk módján ezt meg is tették, és felismerve a piaci igényt beléptek a kompakt szabadidőautók piacára. Így született a Subaru XV, ami tulajdonképpen nem más, mint egy 22 centiméterre emelt hasmagasságú Impreza. 
A 2,0 literes dízel 147 lóereje és 350 Nm nyomatéka már megbirkózik az összkerékhajtás adta terheléssel, miközben szerényebb étvággyal rendelkezik benzines társánál. Boxerhez illően indul, köszörül párat, majd a karosszériát billentve kottyan életre. OLVASD EL TELJES TESZTÜNKET, KATTINTS IDE! 

Gázolással reklámoz a Subaru 2