A Ford Mustangból mindig is áradt a szabadság és függetlenség hangulata, és ez az érzés világszerte megérinti az embereket – nőket, férfiakat, fiatalokat és az idősebbeket egyaránt. Nemrég írtunk arról, hogy a kultikus izomautó élete hogyan fonódott össze a nőkkel, most pedig egy apró csavarral ismét a szebbik nem képviselőit veszi célba az új Mustang. 
A “sminkelj az autóhoz” projekt hivatalos bemutatóján limitált kiadású körömlakk-sorozatról hullt le a lepel. 
Lányok, titeket meg lehetne fűzni ezzel? 1
Az OPI (egy professzionális körömlakkokat gyártó és forgalmazó cég az Egyesült Államokban) Ford Mustang kollekciójában hat Mustang-hatású színárnyalat található, ezek a Race Red (Versenyvörös), 50 Years of Style (A stílus 50 éve), Queen of the Road (Az országút királynője), Girls Love Ponies (A csajok imádják a pónikat), Angel with a Leadfoot (Száguldó angyal) és The Sky’s My Limit (Számomra az égbolt a határ).
“A szabadság és a függetlenség hangulatát árasztó Mustang immár öt évtizede testesíti meg az amerikai kultúra szépségét.” -fogalmaz Melanie Banker, a Mustang marketing-managere. “Örömmel tölt el minket, hogy az OPI velünk együtt ünnepli az ikonikus Mustangot, a körömlakkok színein keresztül értelmezve a sportkocsi lényegét.”
Lányok, titeket meg lehetne fűzni ezzel? 2
“Ezek a lakkok azt fejezik ki, ahogyan a nők az izgalmas dolgokhoz vonzódnak, és arra ösztönzik az OPI-rajongókat, hogy még erőteljesebben juttassák kifejezésre egyéni stílusukat, magukévá téve a Mustang bizsergető kisugárzását.” – fűzi hozzá Suzi Weiss-Fischmann, az OPI társalapítója és ügyvezető alelnöke.
Ford Mustang Gumifüst gombnyomásra Ford Mustang Limitált Mustang az ötvenedik szülinapra

Kedves Hölgyeim, ti melyiket választanátok?
Versenyvörös
0% ()
A stílus 50 éve
33% (1)
Az országút királynője
0% ()
A csajok imádják a pónikat
67% (2)
Száguldó angyal
0% ()
Számomra az égbolt a határ
0% ()
Egyiket sem
0% ()
Bármelyik jó lenne
0% ()