Az amerikai Ohióban (az USA 17. tagállama) amatőrök is kipróbálhatták magukat a a Columbus Motor Speedway-en, és ez lett a veszte egy BMW M3-asnak. Az első ívet még szépen rajzolja a 420 lóerős motorral szerelt szedán, de másodiknál már kevés volt a hely. A csattanás, ahogy megfogja a pályát szegélyező gumit a német technika, csontig hatoló, de még szerencse, hogy nem valami masszívabb dologgal ütköztek. 
Én még soha nem drifteltem versenypályán, de úgy gondolom, hogy ilyenkor nem biztos, hogy jó ötlet négyen ülni az autóban…

A BMW M3 – a videón is látható – negyedik generációját 2007 és 2013 között gyártották. Kupé, kabrió és szedán változatok készültek. Míg elődje és nemrég bemutatott utódja is soros hathengeres motorral készült, ebben V8-as motor dolgozik. 4,6 másodperc alatt képes elérni a 100 km/órás sebességet, maximális sebessége gyári állapotában 250 km/óra. Az elektronikai korlátozás feloldása nyomán 300 km/óra feletti tempóra is képes.

Ilyen egy BMW M3-as egy profi kezei között:A Renault Clio vajon tényleg tud mindent amit a nagyok? Online, márkatörténeti áttekintés a legigényesebb formában. 
KATTINTS A KÉPRE!

Ezért ne parkolj a járdára! Ez még a képernyő előtt is durva, milyen lehet élőben? Szelfizés közben rúgták fejbe Tévhitek az alkohol hatásairól