A minap írtunk a helikopterre emlékeztető motorcsónakról, ami 70 kilométeres óránkénti sebességre tud felgyorsulni, és ezzel a teljesítménnyel nem sokkal több, mint 1 óra alatt tudnánk hosszában átszelni a Balatont. Kíváncsi vagy mivel lehetne ezt az időt a felére redukálni? Most megmutatjuk. 
Ez kellene a Balatonra 1
Ez kellene a Balatonra 2

Ez kellene a Balatonra

Ez kellene a Balatonra

Ez kellene a Balatonra 6
Ez kellene a Balatonra 7
Ez kellene a Balatonra 8
Fotó megosztása:
Ez kellene a Balatonra 9
A HSR-Benelli Series-R Race Edition jetski bizony nem viccel, ha kell, akár 150 km/órával is szelhetjük a hullámokat. Az olasz motorgyártó és az osztrák Hydrospace közös munkájának gyümölcse állítólag eddig még nem talált legyőzőre, így ez a jármű jelenleg a piacon kapható leggyorsabb jetski 2009 óta. 
Ez kellene a Balatonra 10
Nem elírás, a Bellini mindössze 328 kilogrammos hullámlovagja 347 lóerős! Az utas gyakorlatilag egy rakétán ül, aminek a hajtátásról két egymásba épített Benelli 1130 Superbike erőforrás gondoskodik. Az ára, adottságaihoz mérten van belőve – hiszen egy Porschét vagy egy Ferrarit sem vágnak hozzánk aprópénzért -, 24 855 dollárt, átszámítva 5,5 millió forintot kell kicsengetnünk, ha szeretnék egyet a HSR-Benelli Series-R Race Editionből.