Az angol profi labdarúgócsapat, az Arsenal egyik szponzora úgy érezte, hogy meg kell erősíteni kapcsolatát a csapattal, így limitált szériát készítenek egyik modelljéből.
A támogató nem más mint a Citroën, az autó pedig a C4 Cactus, amit Arsenal Edition névre kereszteltek. 
Saját autót kapott a focicsapat 1
A piros, kék és arany árnyalatokban pompázó autóból mindössze 11 darab fog készülni – egyszerre 11 játékos van a pályán egy focimeccsen – és a hátsó ajtó mögötti részt az ágyúsok címere díszíti majd. Az egyedi Cactust a gyártó a legnagyobb rajongóknak szánja, hogy kényelmesen és stílusosan tudják követni kedvenc csapatukat, bárhol is játszanak. 
Saját autót kapott a focicsapat 2
Az érintőképernyős középkonzol megkapja a “Geo Organised Away-day Location, Information & Entertainment” szoftvert, rövidítve a G.O.A.L.I.E.-t (focikapus), amire előre be lesz programozva az Arsenal London Football Club összes idegenbeli meccse, a GPS útvonalakkal együtt, beleértve az útba eső focis büféket is. Természetesen helyet kapnak a rendszerben a csapat himnuszai is, hogy már az autóban elkezdődhessen a hangolódás. 
“Úgy gondoljuk, hogy Wenger úr (vezetőedző) és csapata örömmel fogadja majd ezt a limitált járművet, amit kizárólag a rajongók szórakoztatására, és a csapattal való kapcsolatuk elmélyítésre készítünk” – nyilatkozta Joseph King, a Citroën UK feje, és egyben a C4 Cactus Arsenal Edition projektfelelőse. 
A focistának öltöztetett kiadás még idén a kereskedésekbe kerül, kivéve a tottenhami* márkaüzleteket, ahol lehetséges, hogy hamarabb gyújtanák fel az autót még a kirakatban, mintsem valaki megvásároljon az arsenalos autót.
*A Tottenham Hotspur és az Arsenal szurkolói legalább akkor riválisok, mint itthon a Ferencváros- és az Újpest-drukkerek.