Csütörtök délután kilátogattunk a budapesti Hungexpo csarnokaiba, amiket már javában elkezdtek megtölteni a legkülönfélébb stílusban épített tuningautókkal, ugyanis idén is megrendezik az Autó, Motor és Tuning Show-t, méghozzá ezen a hétvégén, március 21. és 23. között.
Még nem volt ugyan teljes a repertoár, a 215 kiállítóból hiányoztak páran, de péntek reggelre biztos, hogy mindenki berendezi a standot, és várja, hogy vakuk villanjanak autóik fényesre polírozott karosszériáján. 
Ízelítő a hétvégi őrületből 3
A gumifüst, hangerő, vadító idomok és gyönyörű lányok mellett idén a tuningshow keretein belül rendezik meg a “Magyarok a Világ Járműgyártásában” kiállítást is, az Autós Nagykoalíció gondozásában és támogatásával, ahol megtekinthető lesz többek között a Peugeot 208 T16 versenyautó eredeti példánya, amely 2013-ban nagy fölénnyel megnyerte a híres coloradói Pikes Peak-i hegyi versenyt, Sébastien Loebbel a volán mögött. 
Ízelítő a hétvégi őrületből 4
A 3,2 literes, biturbós V6-os blokk 875 lóerős, a karosszéria formatervéért pedig Bocsi Attila felelős, aki már több mint tíz éve a Peugeot designközpontjában tervezi a szebbnél szebb oroszlános modelleket.
Ízelítő a hétvégi őrületből 5
Ugyanitt kap helyet a TM concept30 névre hallgató tanulmány, amit Tárnok Zsolt tervezett a BMW E30-as megjelenésének 30 éves évfordulója előtt tisztelegve.
De ez csak két autó a több mint 1000 jármű közül, ami megtalálható lesz a 80 ezer négyzetméteren. A most következő képeket a helyszínen készítettük – így készülnek a kiállítók, hogy minden tökéletes legyen a holnapi startra.

Ízelítő a hétvégi őrületből 6

 
Ízelítő a hétvégi őrületből 7
Ízelítő a hétvégi őrületből 8
Ízelítő a hétvégi őrületből 9
Ízelítő a hétvégi őrületből 10
Ízelítő a hétvégi őrületből 11
Ízelítő a hétvégi őrületből 12
Ízelítő a hétvégi őrületből 13
Ízelítő a hétvégi őrületből 14
Ízelítő a hétvégi őrületből 15
Ez még nem minden, galériánkban még sok-sok kép van,