“Níínóóó-Níínóóó”, üvölti majd a szőnyegen négykézláb fel-alá rohangáló hátulgombolós, ha apa lesz olyan jó fej, és beruház a LEGO által a 30. évfordulóra készített sorozat egyik darabjára, az 1959-es Cadillac Miller-Meteorra – ami ugyebár a “Szellemirtók” járgánya volt – és a hozzátartozó négy főszereplőre. 
A csomag magában fogalja a szellemirtók főhadiszállását, a szellemirtókat: Rayt, Egont, Winstont és Petert, valamint az Ecto-1-es járművet. A készlet várhatóan nyár közepén érkezik meg a hazai boltok polcaira. 
A szellemirtás gyerekjáték 3
A szellemirtás gyerekjáték 4
1984-ben láthattuk először az Ectomibile-t, amint a Szellemirtók című filmben New York utcáit takarítják meg a paranormális jelenségektől a benne ülő hősök. Valószínűleg ezt a kocsit bárki felismerné, ha az utcán szembe jönne vele – ha másról nem, akkor az oldalán virító emblémáról. De a típus meghatározása már nem lenne ennyire könnyű menet. 
A szellemirtás gyerekjáték 5
A szellemirtás gyerekjáték 6
Az 1959-es, csillagrombolónyi mentőautót a felújítás és átalakítás után nagy adag szellemirtásra alkalmas kütyüvel szerelték fel, amelyek legtöbbjéről – főleg a tetején lévőkről – sosem derült ki, mire használhatók – kivéve persze a fényhidat.