Tavaly szeptemberben a Stuttgarthoz közeli Leonberg (Németország) adott otthont a café racerök legjobban várt európai versenyének, a Glemseck 101-nek. A Triumph által szponzorált rendezvényt 2013-ban már nyolcadik alkalommal rendezték meg, és ahová ellátogatott az ’50-es, ’60-as évek sportmotorjai iránt rajongók színe-java. 
Sokan próbálják ki magukat a 200 méteres gyorsulási versenyen, ahol saját építésű motorbiciklikkel állnak a startvonalhoz. 
Az egyik legérdekesebb, és egyben legádázabb kinézetű modellt a Lucky Cat Garage állította rajthoz, a Sonic Seb által készített Sprint Beemert. 
Az 1960-as években gyártott, BMW /2-es motorkerékpár vázára épült a Sprint Beemer sajnos a második fordulóban meghibásodás miatt feladni kényszerült a viadalt, de az építő legnagyobb meglepetésre ez  motor kapta meg a közönségdíjat, így az extrém formaterv meghozta gyümölcsét. A motor pontos teljesítményéről nem szóltak a hírek. 
Hat hónap alatt készült el a kétkerekű, de Sonic Seb mégsem tudott rajthoz állni, mert 1 héttel a verseny előtt bokasérülést szenvedett bringázás közben, így barátja, Sylvain Berneron pattant a Beemer nyergébe. 
1:05-től látható a videón a Sprint Beemer.