Február első hetében bizarr bűnténysorozat eredményeként került az út szélére a teljesen meztelen férfi az USA Maryland államában. Az egész ott kezdődött, hogy a 27 éves Donte Powell és 26 éves társa, Douglas Mention betört egy meg nem nevezett férfi házába. A felriadó házigazdát elfogták, kirabolták, majd arra utasították, hogy vetkőzzön le, és üljön be saját autójába, amelyet szintén elraboltak. 

Hogy kerüljék a feltűnést, a támadók lámpát sem gyújtva haladtak végig az utcán – igen ám, de a megtámadott háztól egy saroknyira állt a rendőrség épülete, és a szolgálatban lévő rendőröknek gyanús lett az elsötétítve, lassan gördülő autó (főleg, mert rossz irányban haladt egy egyirányú utcában), hát utána eredtek. 
Az autó menekülni kezdett, majd egy ponton lelassult – itt ugrott ki az autóból annak tulajdonosa. Az egyelőre nem tisztázott, hogy meglógott támadóitól, vagy azok a ballasztot szerették volna csökkenteni. 
Mindenesetre miközben néhány rendőr ruhát vitt az áldozatnak, kollégáik folytatták az üldözést, egészen egy használtautó-kereskedésig. Itt a menekülő autó összetört néhány kocsit, kidöntött egy telefonpóznát, majd fejre állt. A rendőrök a sérült autót átkutatva a két sebesült támadón kívül egy töltött lőfegyvert is talált – mint később kiderült, az az áldozat pisztolya volt, amit kocsijában tartott. 
A két elkövetőt kórházban ápolják, ám onnan nem haza fognak menni: a rendőrség rablás, emberrablás, fegyverrel való visszaélés vádjával, továbbá egyéb vádakkal letartóztatta őket.
Nyitóképünk illusztráció.