Az esetek többségében nem kell választanunk, hogy autónk vagy házi kedvencünk felségterülete legyen az udvar, általában jól megférnek egymás mellett, és a kerékre vizelésén kívül nem sok kárt tesznek a kocsikban négylábú barátaink. 
De van kivétel, a családi labradorunk például kifejezetten szerette magát a visszapillantóban nézegetni, és ahhoz, hogy ezt kényelmesen megtegye, felállt az ajtóra. Körülbelül három alkalommal játszotta ki ezt a kártyát, azóta soha nem marad az udvaron éjszakára az autó. 
A 42 éves Royston Grimstead még rosszabbul járt: igazi autórajongó, van is egy 30 millió forintot érő fekete Aston Martin kabriója, ami azonban csúnya vandalizmus áldozata lett, az elkövető pedig saját kutyája, Luce volt. 

“Ezelőtt Luce soha nem rágott meg semmit. Még egy árva cipőt sem” – kezdte Grimstead a beszámolót. Mikor hazaért a munkából a középkorú férfi, először azt hitte, hogy kutyája valamilyen állatot kapott el, aminek a szőre beborítja az egész udvart. Aztán mikor meglátta az autót, már minden világos lett.
A 4 éves, border collie-keverék kutyus 1 millió forintos kárt rágott a sportautóba, de gazdája ennek ellenére nem jött ki a sodrából. “Amikor tudatosult bennem, hogy mi történt, nevetni kezdtem. Most komolyan, mi mást tehettem volna? Nem vagyok dühöngő, sem sírós típus, így maradt a kacagás” – mesélte a férfi.
“Azt hiszem, azért fordult az autó ellen Luce, mert a napokban szóba került, hogy el kellene őt ajándékozni, ugyanis nem igazán jönnek ki jól a másik kutyámmal. Pár telefont el is engedtem ez ügyeben, és biztos kihallgatott, aztán mikor elmentem a munkába, csúnya bosszút állt. Így most már biztos, hogy mennie kell a háztól” – tette hozzá a brit férfi.

Íme a tettes, és a tökéletesen ártatlan arckifejezés.

Luce szerencsére nem utcára, hanem állatmenhelyre, majd onnan egy családhoz került, ahol remélhetőleg megbékél az autókkal.
Nézd meg következő cikkünket is, amiben egy elkeseredett ember próbál öngyilkos lenni, és kamion alá ugrik. A VIDEÓ MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTS A KÉPRE!