Ami már három alkalommal is nézők millióit ültette a mozivásznak elé, abból egy negyedeik rész is rengeteg pénzt hozhat a konyhára, pláne, ha megfűszerezzük egy olyan új főszereplővel, akiért bármikor odaadnánk a régit. 
Új főszereplővel és új verdákkal támad a Transformers 4 2
A Transformers robotjai idén nyáron már negyedik alkalommal próbálják meg igába hajtani a Földet, és ezúttal az álcák és autobotok mellett a dinobotok is színre lépnek. A “Transformers: Age of Extinction” főszerepét ezúttal Mark Wahlberg kapta, aki állítólag nem Shia LaBeouf (Sam Witwicky) szerepét veszi át, hanem teljesen új szálon fog futni a történet. 
Túl sok részletet még nem árultak el, de a hétvégi Super Bowl egyik reklámblokkjában bemutatták a legelső hivatalos előzetest, ami igen csak látványosra sikeredett. Javaslom, ha bírja a sávszélesség, váltsatok HD-ra. 
A filmben komoly szerepet kapnak a dinoszauruszbőrbe bújt robotok is, de mellettük régi és új karakterek is felbukkannak. Például a bemutatóból kiderül, hogy a Űrdongó (a sárga Chevrolet Camaro) a negyedik részből sem fog hiányozni, de többek között találkozhatunk majd  Bugatti Veyron, Corvette Stingray, Lamborghini Aventador és Pagani Huayra alakú autobotokkal is. 
Új főszereplővel és új verdákkal támad a Transformers 4 3
Új főszereplővel és új verdákkal támad a Transformers 4 4
Az eddigi három rész elkészítése összesen 400 millió amerikai dollárt (93 milliárd forint) emésztett fel, ehhez képest bevételük meghaladja a 2,6 milliárdot, ami durván 605 milliárd forint. A legújabb rész becslések szerint 165 millió dollárból (38 milliárd forint) készült el, kíváncsian várjuk, mennyit fog hozni az új szereplőgárdát felvonultató epizód.
Íme Űrdongó, azaz a Chevrolet Camaro, ami kicsit átalakul a sportkocsi a filmre.

Íme Űrdongó, azaz a Chevrolet Camaro, ami kicsit átalakul a sportkocsi a filmre.

Kedveled a Transformers filmeket?
Igen, a kedvencem a sorozat, minden részt moziban néztem
50% (8)
Igen, és örülök, hogy Mark Wahlberg lesz az új főhős
31% (5)
Mondjuk úgy, hogy kíváncsi vagyok
19% (3)
Egynek elmegy, megnéztem őket, de semmi extra
0% ()
Nem igazán
0% ()
Kifejezetten utálom a sorozatot
0% ()