Ami már három alkalommal is nézők millióit ültette a mozivásznak elé, abból egy negyedeik rész is rengeteg pénzt hozhat a konyhára, pláne, ha megfűszerezzük egy olyan új főszereplővel, akiért bármikor odaadnánk a régit. 
A Transformers robotjai idén nyáron már negyedik alkalommal próbálják meg igába hajtani a Földet, és ezúttal az álcák és autobotok mellett a dinobotok is színre lépnek. A “Transformers: Age of Extinction” főszerepét ezúttal Mark Wahlberg kapta, aki állítólag nem Shia LaBeouf (Sam Witwicky) szerepét veszi át, hanem teljesen új szálon fog futni a történet. 
Túl sok részletet még nem árultak el, de a hétvégi Super Bowl egyik reklámblokkjában bemutatták a legelső hivatalos előzetest, ami igen csak látványosra sikeredett. Javaslom, ha bírja a sávszélesség, váltsatok HD-ra. 
A filmben komoly szerepet kapnak a dinoszauruszbőrbe bújt robotok is, de mellettük régi és új karakterek is felbukkannak. Például a bemutatóból kiderül, hogy a Űrdongó (a sárga Chevrolet Camaro) a negyedik részből sem fog hiányozni, de többek között találkozhatunk majd  Bugatti Veyron, Corvette Stingray, Lamborghini Aventador és Pagani Huayra alakú autobotokkal is. 
Az eddigi három rész elkészítése összesen 400 millió amerikai dollárt (93 milliárd forint) emésztett fel, ehhez képest bevételük meghaladja a 2,6 milliárdot, ami durván 605 milliárd forint. A legújabb rész becslések szerint 165 millió dollárból (38 milliárd forint) készült el, kíváncsian várjuk, mennyit fog hozni az új szereplőgárdát felvonultató epizód.

Íme Űrdongó, azaz a Chevrolet Camaro, ami kicsit átalakul a sportkocsi a filmre.

Kedveled a Transformers filmeket?

  • Igen, a kedvencem a sorozat, minden részt moziban néztem40%
  • Mondjuk úgy, hogy kíváncsi vagyok 25%
  • Igen, és örülök, hogy Mark Wahlberg lesz az új főhős24%
  • Egynek elmegy, megnéztem őket, de semmi extra 8%
  • Kifejezetten utálom a sorozatot2%
  • Nem igazán 1%

Kedveled a Transformers filmeket?