Az egyesült államokbeli Georgia útjai a hideg, és a havazás miatt eléggé csúszósak az utóbbi időben, ezért történhetett, hogy a Mercedes-Benz C-osztály fiatal tulajdonosa megcsúszott az egyik kereszteződésben, és kiütötte a tűzcsapot. Ez a kisebbik probléma, ami ezután következett, arra senki nem számított. 
Megnyílt a föld az autó alatt 3
A törött tűzcsapból kiáramló víz szépen kimosta a földet a Mercedes alól, és az autó berogyott egy üregbe, ami a járda alatt húzódott. A víz teljesen ellepte a C-osztályt.
Megnyílt a föld az autó alatt 4
A sofőr az egyik közösségi oldalon azt írta, hogy körülbelül 15 km/órával haladt, mikor hirtelen megcsúszott, és már nem tudta megállítani az autót az akadály előtt. 
Megnyílt a föld az autó alatt 5
A képeket a Reddit nevű oldalon osztották meg az arra járó szemtanúk, és elküldték a Carthrottle.comnak, akik természetesen megosztották olvasóikkal a balszerencsés esetet.

Nehogy azt higgyük, ilyen csak máshol történhet. Néhány éve Magyarországon is volt egy hasonló eset. Itt a videó az elmerülő Suzukiról:

Hazánkban pedig egyre durvább a kátyúhelyzet, a közelmúltig tartó enyhe, tavaszias időben a tavalyinál jóval kevesebb kátyúval találkozhattak az autósok. Ennek vége, harcra fel, kattints a képre!
Megnyílt a föld az autó alatt 6