Nem úszta meg a börtönbüntetést az az ausztrál férfi, akik ittasan, bedrogozva száguldozott a városban, majd miután balesetet szenvedett, a kocsiban hátrahagyta várandós menyasszonyát. A kismama és a magzat is meghalt. 
Hat év tíz hónap börtönbüntetésre ítélte a bíróság azt a 31 éves John James Cerutót, aki tavaly januárban ámokfutás, baleset helyszínének elhagyása, valamint segítségnyújtás elmulasztása miatt tartóztattak le az ausztráliai Adelaide városában. 
Ceruto tavaly januárban, érvényes jogosítvány nélkül, mintegy 130 km/óra sebességgel száguldott a Woodville Park nevű külvárosban. Elveszítette uralmát az autó felett, és egy fának, majd egy villanyoszlopnak ütközött. A férfi meztelenül elrohant a baleset helyszínéről, hátrahagyva súlyosan sérült menyasszonyát, a várandós Lisa Smith-t, aki kórházba szállítást követően, néhány órán belül 31 hetes magzatával együtt elhunyt. 
A 23 éves nő tragédiája annak idején komoly társadalmi vitát indított a meg nem született magzatok törvényi jogairól és védelmének szükségességéről. 
Ceruto, akit rövid időn belül elfogtak, alkoholos és kábítószeres befolyás alatt állt. 
Ügyvédjén keresztül azt vallotta, menyasszonyának hastáji fájdalmai voltak, ezért hajtott gyorsan, hogy beérjenek a kórházba. 
A bíróság szerint azonban azzal, hogy sem segítséget, sem lelki támaszt nem nyújtott a kismamának, hanem elmenekült, érdektelenségét és felelőtlenségét bizonyította. 
Az eredetileg szeptemberben meghozott, de most megfellebbezett határozatot a bíróság jóváhagyta, így Cerutónak hat év tíz hónapot kell eltöltenie a rácsok mögött. Legkorábban öt év öt hónap múlva szabadulhat.