A magyar közvetítéseknek hála hazánkban is egyre népszerűbb az amerikai futball, azon belül is az NFL (National Football League). 
A 2013-as szezon döntőjét, a Super Bowlt február 2-án, azaz vasárnap láthatjuk élőben, magyar kommentárral. Mivel évről-évre a világ legnézettebb sporteseményének számít (a 2012-es döntőt 111 millión nézték meg, csak az Egyesült Államokban), az autó cégek is felkészülnek erre, és rendkívül egyedi reklámokat gyártanak, amiket a mérkőzés szüneteiben vetítenek le. Mindezért pedig horrorisztikus összeget fizetnek a tévétársaságnak.
Összeszedtük a legjobb, az idei döntőre autós témában elkészült reklámokat – rendesen odatették magukat a gyártók, nem kell csalódnunk idén sem.
Az Audi egy csivavatestű, doberman fejű kutyával pusztítja el a világot, egy pici Scooby-doo beütéssel.
Íme a Chevrolet szexi tehenei. 
A Hyundai először kaszkadőrpályává változtatja a várost, majd megmenti az életed. A Jaguar összeszedte a mozifilmek leggonoszabb főszereplőit.
A KIA K900 hátsó ülésén a Mátrix-filmek Morpheusa áriázik. 
A Toyota a Muppet Show szereplőivel kerget őrületbe egy színészt.
A Volkswagen szerelői pedig angyalszárnyakat kapnak. A 48. Super Bowlt a MetLife Stadionban játsszák, New Jersey-ben, a
 félidei show-ban Bruno Mars és a Red Hot Chili Peppers lép majd fel. 
A mérkőzés egyik résztvevője a Denver Broncos, amely az alapszakaszból az AFC első kiemeltjeként jutott a rájátszásba 13-3-as mutatóval. A Denver korábban hatszor játszott Super Bowlt, ebből kettőt nyert meg (1997, 1998). A másik döntős a Seattle Seahawks, amely az alapszakaszból az NFC első kiemeltjeként jutott a rájátszásba, szintén 13-3-as mutatóval, ők korábban egyszer játszottak Super Bowlt, amelyet elvesztettek (2005).

Melyik reklám tetszett a legjobban?
Volkswagen
1% ()
Toyota
1% ()
KIA
1% ()
Jaguar
1% ()
Hyundai
1% ()
Chevrolet
1% ()
Audi
1% ()