Az orosz TopCar tunigcég nem először nyúl bátran a Porsche Panamerához, ezúttal is igen bizarr színekkel dobták fel a német sportlimuzin utasterét, a külsőre azonban egy szavunk sem lehet.
A Panamera megkapta a már általunk is bemutatott Stingray GTR body kittet (karosszéria elemeket), de azon sem csodálkoznánk, ha a motorháza alatt is a 700 lóerőre felpiszkált V8-as dübörögne. 
Belül a lila és az arany kombinációjával találkozhatunk, amihez igazán “kifinomult” ízlés szükséges, hogy értékelni lehessen. 
Az anyagok kiválasztás terén is odatette magát az orosz cég, valódi krokodilbőr, szénszálas betétek, és arany várja a leendő tulajdonost. Természetesen az árát ezúttal sem verték nagy dobra, de aki ezt az autót választja, az lehet meg sem kérdezi, hogy mennyibe kerül, csak odaadja a bankkártyáját.  
A világ egyik legnépszerűbb sportautó gyártója, a Porsche, 2009-ben mutatta be a családi autónak is tökéletes sportlimuzint, a Panamerát. A Porsche Cayenne V8-as szívó- és a turbómotorjait használták fel az autóban, majd később jött a V6-os benzinmotor és a hibridhajtás. 
A közvetlen befecskendezéses erőforrások teljesítménye 295-542 lóerő között van. 2011 márciusában a genfi autókiállításon mutatták be a Panamera S Hybrid modellt, mely egy 70 kilogrammos nikkel-metál-hidrid akkumulátorral rendelkezik,  csomagtartója alatt. Ennek a verziónak az összteljesítménye 380 lóerő, ebből 47 az elektromotorból származik. 2011 közepén jelent meg a Panamera dízelmotorral, az Audi A8 3,0 literes TDI, 250 lóerős blokkjával.

Bejön ez a színkombináció?

 • Szerintem szép, nekem tetszik
  40%
 • Jaj, hát eléggé furcsa, de azért bevállalnám :)
  22%
 • Ha igaz a 700 paci, teszek rá milyen színű belül :)
  14%
 • Egynek elmegy, kívülről pedig bitang jól néz ki!
  12%
 • Ocsmány, nem illik a márkához!
  12%

Bejön ez a színkombináció?