Az Amerikai Egyesült Államok-beli 33 éves híresség, Paris Hilton kisasszony leginkább botrányairól, borzasztó filmszerepeiről és féktelen költekezéséről ismert. Azt gondolnánk, hogy egy ilyen törékeny “kislány” csupa cukisággal veszi körül magát – ami részben igaz is -, de akadnak a repertoárjában fajsúlyos vasak, amikért a legtöbb férfi a fél karját is odaadná. 

Paris Hilton garázsában áll ugyan egy rózsaszín Bentley Continental GT, de ezzel be is fejeződik a Barbie-vonal, ugyanis játékszerei között megtalálható egy Mercedes-Benz SLR McLaren, egy Ferrari California, egy Bentley Continental GTC, egy Rolls-Royce Ghost, és most jön a legdurvább, két darab Lexus LFA, amiből összesen 500 darab készült. Ennek a hét autónak az ára durván 450 millió forint!! 

Nemrég pedig, mintha csak retikült vásárolna, besétált egy Beverly Hills-i kereskedésbe, és megvett egy hófehér McLaren MP4-12C Spidert. 


Tető nélkül 625 lóerő teljesítményű az autó, ami lényegében megegyezik a kupé változattal, az alapját adó karboncella is ugyanolyan. Az elektromechanikus rendszer 17 másodperc alatt nyitja-csukja a tetőt, 30 km/óráig menet közben is képes erre. Motorja 3,8 literes, V8 twinturbo, maximális nyomatéka 600 Nm, ami lehet, hogy fel adja majd a leckét Hilton kisasszonynak

A Spider 3,1 másodperc alatt gyorsul 100 km/órára, 200-ra 9,0 másodperc alatt ér el. Végsebessége 329 km/óra, az ára nagyjából 70 millió forintra rúg. Csak annyit tudunk hozzáfűzni, hogy kitűnő választás.