Lerobbant tömegközlekedési járművet sokunk látott már, Budapesten rendszeresen szaladhatunk bele ilyesmibe, de az, hogy egy idős hölgy tolja be a trolit, az már kicsit durva. Azonban úgy látszik, Oroszországban ez is simán megtörténik.
Az autoblog.com két magyarázatot is talált erre a nem mindennapi esetre. Az egyik, hogy az oroszok inkább a nukleáris fegyverkezésbe pumpálják a pénzt, nem a tömegközlekedési eszközök karbantartásra, a másik pedig, hogy az orosz kisnyugdíjas kemény, mint a kád széle, amit a videó is jól bizonyít, hiszen mikor a férfiak már feladták a harcot és felpattantak a trolira, az öreg hölgy rendületlenül kitartott. 
Itthon bezzeg az utasok bajtársias összefogása megkérdőjelezhetetlen, hiszen közös erővel segítettek kitolni a kék Ikarust a hó fogságából, és szó szerint belökték az alagútba. Szép munka! 
Oroszország, úgy tűnik, a szupernagyik melegágya, nemrég olvashattatok nálunk egy több, mint 70 éves asszonyról, aki quaddal hordja az ételt és a postát a nehezen megközelíthető településekre. Ide kattintva meg is nézhetitek.