A karácsony mögöttünk van, valószínűleg az ajándékok is célba értek már, és mindenki várja a szilveszteri bulit. De a következő ajándékötlet mellett nem tudunk szó nélkül elmenni, persze csak ha valaki arra vágyik, hogy az övcsatja 100 különböző alkatrészből készüljön, és az ajándékozónak van felesleges 18 millió forintja. 
A Bugatti limitált övcsatjáról van szó, ami 84 000 amerikai dollárba kerül, és mindössze 44 darab készült belőle. Akár már meg is lehet vásárolni a nem mindennapi “derékszorítót”, Roland Iten genfi üzletében, aki a Parmigianival (Bugatti órák köthetők a nevükhöz) karöltve készítette el a fehér- és rózsaarany övcsatokat.
Intelligens övcsat 18 millióért 3
Intelligens övcsat 18 millióért 4
A nadrágon viselhető ékszer titán alapokon nyugszik, amit zafír kövek díszítenek, és közel száz kézzel készített alkatrészből áll. Jogosan merül fel a kérdés, hogy miért van szükség ennyi apró darabkára? Például azért, hogy egy kiadós ebéd, vagy éppen az ünnepi lakomák után magától illeszkedjen a megváltozott derékbőségünkhöz. De vajon megéri az árát? Döntsétek el Ti! 
Megér ez 18 millió forintot?
Meg hát, bárcsak erre költhetnék el 18 misit.
1% ()
Akkor sem venném meg ha futna rá!
1% ()
Ezért már olyan autót vennék, hogy megszólalna!
1% ()
Több autót is vásárolnék inkább az árából!
1% ()
Én ezt nem hiszem el, ilyen nincs.
1% ()